Saame tuttavaks

Sind nõustab toitumisnõustaja Vivika Virve 

Tervislik toitumine ning tervislik eluviis on osa minu igapäeva elust ning ka minu kirg ja südameasi.

 

Mul kasvab peres kaks pisikest last, kelle toidulaud peab olema laitmatu! Minu huvi tervisliku toitumise vastu sai alguse juba 2009. aastal, kui mul tekkisid endal tervisega probleemid vaktsineerimise tagajärjel. Pärast seda, kui ma kusagilt abi ei saanud, otsustasin, et pean ise kodutööd tegema hakkama ning leidsin, et läbi toidu saame me oma tervist kõige suuremal määral mõjutada.

Veel olulisemaks muutus toidulaud pärast laste sündi

Hakkasin onlines erinevaid spetsialiste jälgima ning ka kursuseid võtma. Sain väga palju targemaks, kuidas meie keha toimib ning millist mõju üks või teine toiduaine meile osutab. Veel olulisemaks muutus toidulaud pärast laste sündi ning nüüd on kasvanud tahe rohkem ka teistele inimestele õigemat suunda kätte näidata.

Palju on ise minu poole pöördutud ja nõu küsitud ning sealt hakkasin ma oma õpitud teadmisi jagama ka teistele hädas olijatele, kes ei ole ise suutnud oma toidulauda korda seada. See on ju ka tõeliselt raske, kui järgime lapsepõlvest kaasa saanud toitumisharjumusi, teadmata, millist mõju üks või teine toiduaine meie kehale osutab. Samas pole aimugi, et saab ka teisiti.

Olen andnud nõu erakliinikus, mille asutajaks ma ka olen, ülekaalulistele patsientidele, kes on ise abi palunud. Nüüd soovin aga sellele veel suuremat rõhku panema hakata ning pühendudagi teiste inimeste õigemate toitumisharjumuste poole suunamisele. Selleks, et olla terve, tugev ja õnnelik, peab meie toitumine väga teadlik olema, et vale kütusega oma kallist keha ära ei rikuks ning haigustele teed ei sillutaks.

Mulle meeldib laadida inimesi teadmisega, et kõik on võimalik ja õpetada iseennast armastama.

Lisaks meeldib mulle väga inimestega suhelda ja nende elu uudse ning positiivse informatsiooniga rikastada. Anda neile uut energiat ning tõestada, kui palju me saame iseenda jaoks ära teha. Laadida neid teadmisega, et kõik on võimalik ja õpetada iseennast armastama.

Sind nõustab toitumisnõustaja Vivika Virve Tervislik toitumine

Sind nõustab toitumisnõustaja Vivika Virve

 

 

 

Selleks, et olla terve, tugev ja õnnelik, peab meie toitumine väga teadlik olema, et vale kütusega oma kallist keha ära ei rikuks ning haigustele teed ei sillutaks.

Tunnistused ja sertifikaadid